CULI RAVIOLI
Wie van glutenvrije pasta houdt heeft vast wel eens de verse pasta van Albert Heijn geprobeerd. Wij smullen graag van de verse Ravioli Ricotta e Spinaci! We maakten een lekker en niet te moeilijk receptje voor jullie kijk maar even mee;
Voor 2 personen
- 1 pak glutenvrije ravioli (AH)
- 1 verpakking gerookte zalmplakken
- 1 pak roerbakgroenten met Cavolo Nero of een zak bladspinazie
- 1 bakje kant-en-klare Spinaci Ricotta saus (AH)
- 1 bakje zeekraal
- 2 eetlepels Grana Padano geraspte kaas
Bereiding:
Bak de roerbakgroenten in een scheutje olijfolie beetgaar
Kook verse glutenvrije ravioli volgens de instructies op het pak
Kook, stoom of roerbak de zeekraal 5 minuten
Verwarm de Ricotta Spinaci saus in de magnetron (au bain marie of in een steelpannetje kan ook)
Schep de pasta op een bord
Schep hierover een beetje roerbakgroenten
Doe daar een flinke lepel van de warme pastasaus over
Leg nu wat gerooktezalm netjes over de saus heen
Strooi er wat kaasschaafsels van Grana Padano over
Maak af met de zeekraal
Geniet van deze culinaire traktatie!