Amuse Met Honing van HoneySpoon
Omdat wij een cilo met hele bijzondere honinglepels kregen opgestuurd van HoneySpoon willen wij een fantastisch recept hiermee met jullie delen; een amuse van peer met avocado feta en honing , uiteraard glutenvrij en voor de liefhebbers ook vega.
De lepels zijn van plastic, iedere lepel bevat 100% bloemenhoning (7 ml) en is gesealed met een aluminium folie. Dit lipje trek je met een soepele beweging los, waardoor je heel eenvoudig zonder te knoeien honing kunt gebruiken in je warme drank, yoghurt of in een recept. De smaak is echt waanzinnig lekker en je kunt ze door hun briljante vormgeving ook supergoed meenemen, zodat je altijd honing bij de hand hebt voor onderweg.
Ze hebben verpakkingen van 20 en 125 lepels en sinds kort nu ook een probeerverpakking van 12 stuks.
•1 sappige peer (Doyenne Du Comice )
•1 rijpe avocado
• een in fijne ringetjes gesneden rode ui
•1 limoen
•stukje feta, verkruimeld
•geroosterde pijnboompitjes
•glutenvrije balsamicostroop
• HoneySpoons
Bereidingswijze
Leg twee plakjes van de peer neer, daarop blokjes avocado, dan de verkruimelde feta, de uienringetjes die je even in limoensap hebt gemarineerd, pijnboompitjes erover sprenkelen en wat balsamicostroop.
Leg hier de Honeyspoon naast. Het geeft een verrassend effect dat men zelf de honing kan toevoegen aan dit bijzondere gerechtje.