FUSILLONE PESTO MET GEROOKTE ZALMSNIPPERS
Een week geleden vertelden wij je dat we verliefd waren geworden op de glutenvrije Fusillone van Pasta Garofalo (zie de review van maandag 15 januari)
Maar nu eerst het recept voor deze heerlijke en snelle pasta met maar 7 ingrediënten!
Dit bericht is gesponsord, dit heeft echter geen invloed op onze oprechte mening.
Benodigdheden: (4 pers)
- 1 pak Garofalo glutenvrije fusillone
- 2 eetlepels olijfolie
- 600 gram gerookte zalmmoten
- 1 pakje kookroom
- 1 potje pesto
- 1 zak rucola sla
- 1 zakje geraspte Parmezan
Bereiding:
Kook de Fusillone volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
Doe in een pan de inhoud van het potje pesto en voeg hieraan al roerend de kookroom toe. Dit wordt je pastasaus. Verwarm de saus al roerend tot het net niet kookt.
Maak de borden op door de pasta op het bord te scheppen,
Een handje rucola daar boven op, een flinke lepel saus en dan een zalmmoot kan je eventueel even opwarmen, maar hoeft niet. Verdeel de zalm met de hand in stukjes en verdeel het over de borden.
Afmaken met een beetje geraspte parmezan.
De ideale maaltijd als je wél lekker wil eten maar niet te lang in de keuken wil staan.